Julefrokost og utdeling av HMS-prisen 2018

HMS-tjenesten inviterer til Julefrokost med utdeling av årets HMS-pris.

Arrangementet er gratis for vår kunder og øvrige samarbeidspartnere og vil foregå i båtklubben Terna sine lokaler den 20. desember 2018 kl. 08.30 – 10.30.

«HMS-prisen» ble etablert i 2013 og første vinner var Washington Mills. De fikk prisen for sitt langvarige og solide arbeid med å sikre gode og trygge HMS-forhold i en krevende bransje. I 2014 var det Orkdal Energi og i 2015 var det Fabricom Vigor som fikk prisen for sitt arbeid og gode resultater. HMS-prisen 2017 gikk til tidligere styremedlem og styreleder Einar Martin Skjølberg for hans langvarige innsats for HMS-tjenesten gjennom mer enn 20 år.

Bakgrunn for etablering av prisen var HMS Tjenestens ønske om å løfte fram de som virkelig jobber hardt og systematisk med HMS. Vi vil fokusere på de som gjør mest for å hindre sykdom, plager og skader som kan skyldes arbeidsmiljø og som vil skape helsefremmende arbeidsplasser. Vi i HMS-tjenesten lar oss stadig vekk imponere over alt det gode HMS-arbeidet som blir gjort på arbeidsplassene rundt omkring. Derfor gleder vi oss til å dele ut HMS-prisen på nytt. Prisen er den samme som i fjor, nemlig kunstverket «På grønn gren» av Thorstein Rittun. Bildet underbygger vårt verdigrunnlag; Kvalitet, Respekt og Arbeidsglede og vår visjon «Gir overskudd». Vi ønsker at kunstverket skal henge godt synlig hos vinneren, som et symbol på godt HMS-arbeid.

Velkommen!

Påmeldingsfrist: 12. desember.

Påmelding

Hidden
Navn
Ved å trykke send, aksepterer du at vi kan lagre og bruke opplysningene dine for å kontakte og følge deg opp rundt det aktuelle arrangementet og fremtidige relevante arrangementer. Se vår personvernerklæring.