Julefrokost og utdeling av HMS-prisen 2015

 

«HMS-prisen» ble etablert i 2013 og første vinner var Washington Mills. De fikk prisen for sitt langvarige og solide arbeid med å sikre gode og trygge HMS-forhold i en krevende bransje. I 2014 var det Orkdal Energi som fikk prisen for sitt arbeid og gode resultater.

Bakgrunn for etablering av prisen var HMS Tjenestens ønske om å løfte fram de som virkelig jobber hardt og systematisk med HMS. Vi vil fokusere på de som gjør mest for å hindre sykdom, plager og skader som kan skyldes arbeidsmiljø og som vil skape helsefremmende arbeidsplasser. Vi i HMS Tjenesten lar oss stadig vekk imponere over alt det gode HMS-arbeidet som blir gjort på arbeidsplassene rundt omkring. Derfor gleder vi oss til å dele ut HMS-prisen på nytt. Prisen er den samme som i fjor, nemlig kunstverket «På grønn gren» av Thorstein Rittun. Bildet underbygger vårt verdigrunnlag; Kvalitet, Respekt og Arbeidsglede og vår visjon «Gir overskudd». Vi ønsker at kunstverket skal henge godt synlig hos vinneren, som et symbol på godt HMS-arbeid.

Nå ønsker vi forslag på kandidater til årets pris. Prisen skal gå til en person, virksomhet eller institusjon som har utmerket seg innen HMS-området. Kriteriene er at den eller de som skal få prisen har gjort mer, eller oppnådd bedre resultat innen HMS enn forventet.

Forslag kan sendes til daglig leder i HMS Tjenesten, Elisabeth Lund, på mail elisabeth@hms-tjenesten.no innen 1.desember 2015. Prisen deles ut på HMS Tjenesten Orkladals arrangement «Julefrokost» i båtklubben Ternas lokaler den 18.desember kl.08.30-10.30. Se www.hms-tjenesten.no for påmelding.

 

Juryen fra HMS Tjenesten Orkladal består av daglig leder Elisabeth Lund, styremedlem Guri Hovdenak og HMS-rådgiver Ingrid Aunemo.

Påmelding

Hidden
Navn
Ved å trykke send, aksepterer du at vi kan lagre og bruke opplysningene dine for å kontakte og følge deg opp rundt det aktuelle arrangementet og fremtidige relevante arrangementer. Se vår personvernerklæring.