Julefrokost og utdeling av HMS-prisen

HMS-tjenesten inviterer til Julefrokost med utdeling av årets HMS-pris. Arrangementet er gratis for vår kunder og øvrige samarbeidspartnere og vil foregå i båtklubben Terna sine lokaler.

«HMS-prisen» ble etablert i 2013 og du kan lese mer om tidligere vinnere på siden «Wall of Fame» her på nettsiden.

Bakgrunn for etablering av prisen var HMS Tjenestens ønske om å løfte fram de som virkelig jobber hardt og systematisk med HMS. Vi vil fokusere på de som gjør mest for å hindre sykdom, plager og skader som kan skyldes arbeidsmiljø og som vil skape helsefremmende arbeidsplasser. Vi i HMS-tjenesten lar oss stadig vekk imponere over alt det gode HMS-arbeidet som blir gjort på arbeidsplassene rundt omkring. Derfor gleder vi oss til å dele ut HMS-prisen på nytt. Prisen er et kunstverket som underbygger vårt verdigrunnlag; Kvalitet, Respekt og Arbeidsglede og vår visjon «Gir overskudd». Vi ønsker at kunstverket skal henge godt synlig hos vinneren, som et symbol på godt HMS-arbeid.

Velkommen!

Påmeldingsfrist: 12. desember.

Påmelding

Hidden
Navn
Ved å trykke send, aksepterer du at vi kan lagre og bruke opplysningene dine for å kontakte og følge deg opp rundt det aktuelle arrangementet og fremtidige relevante arrangementer. Se vår personvernerklæring.